Kabel nedgravning el, fiber og vand.

Kabel nedgravning er hvor vi tager fliser op og graver ned i ønskes dybde og lægger de nye kabler og dækbånd og nu lægges der igen jord/sand i randen, så fliser kan ligges eller græs kan såes.

Underpresning

Underpresning vil sige at man graver et hul og med underpresnings udstyr presser hul under jorden/vejen så opgravning undgås.
Alt efter udstyr kan man presse alt fra små kabler til store rør under det ønsket areal.

Belægningsarbejde nyt/gammelt

Vi laver alt fra reparation af ældre belægning til etablering af ny belægning, så vel terrasse som indkørsel/parkerings plads. Vi laver alt fra små til store fliser.

Fældning og topkapning af træer

Fældning og topkapning af træer: vi udføre fældning/topkapning med forskellige metoder, hvis pladsen er til det kan det tages i store stykker og er pladsen trang kravler vi op i træet og tager det stup for stup fra toppen og ned.

Sætning af lygtepæle

Vi har erfaring med nedtagning af gamle master og opsætning af nye i det offentlige samt på privat grund.

Arbejde med minigraver og minilæsser

Vi udføre stort set alt tænkeligt arbejde med 2 tons minigraver og minilæsser og 7,5 tons gravmaskine og er ikke bange for at prøve nye udfordringer.

Klipning af vådområder med ATV

Vi tilbyder klipning af græs/vildt arealer med atv og slagleklipper som kan køre i det meste. Klipperen tager både græs og små træer/buske.

Græsklipning af større plæner

Vi tilbyder klipning af græs/vildt arealer med atv og slagleklipper som kan køre i det meste.
Klipperen tager både græs og små træer/buske.

Mande leje

Mangler du en ekstra hånd, kan jeg lejes på time basis, længere eller kortere perioder. Har erfaring med montage arbejde og maskin kørsel og er frisk på nye udfordringer.

Skal vi løse din opgave?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.